Toată lumea a crezut că a slăbit, dar noul videoclip îl dă de gol! Nicolae Guţă luptă din nou cu kilogramele

+5 click pentru
galerie

Toată lumea a crezut că a slăbit, dar noul videoclip îl dă de gol! Nicolae Guţă luptă din nou cu kilogramele © Captură video

S-a spus că a slăbit iar şi că îşi ţine sub control kilogramele, dar se pare că realitatea e alta. Nicolae Guţă a lansat un nou videoclip, care îl dă de gol cu privire la greutatea sa. 

Nicolae Guţă a lansat recent un nou videoclip în care se vede clar că a scăpat kilogramele de sub control. Dacă la începutul anului publica fotografii cu el foarte slab, acum arată complet altfel, din nou cu burtă şi kilograme în plus.

”Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, declara Nicolae Guță la Antena Stars în urmă cu câteva luni. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro