Nicolae Guță, gest incredibil după înmormântarea fratelui. Manelistul a șocat pe toată lumea

Nicolae Guță, gest incredibil după înmormântarea fratelui. Manelistul a șocat pe toată lumea © Arhiva

Nicolae Guță a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu șase ani, atunci când fratele lui s-a stins din viață. Samir Lingurar a murit în anul 2013, din cauza unei boli crunte. Manelistul i-a organizat o înmormântare împărătească, însă acesta a fost doar primul pas. 

A urmat ceva ce a șocat pe toată lumea, la scurt timp după înmomrântarea lui Samir Lingurar. Așadar, Nicolae Guță a dat ordin să fie construit un cavou impresionant răposatului frate. Cavoul se vede din stradă și, mai mult decât atât, Nicolae Guță a angajat un paznic care doarme în fiecare noapte acolo, pentru a se asigura că nimeni nu fură nimic și totul rămâne la locul lui. 

Totodată, Nicolae Guță a cerut să fie construit un foișor în interiorul cavoului lui Samir Lingurar. Oamenii din oraș spuneau la acea vreme că fratele lui Nicolae Guță a fost îngropat cu foarte mult aur pentru a avea pe lumea cealaltă.

Așadar, sarcina paznicului era să stea acolo și să se asigure că nimic nu a fost furat până când se vor împlini șapte ani, se va face reînmormântarea și se va scoate tot aurul. Oamenii mai spun că bărbatul doarme acolo, într-o mașină veche. 

Samir Lingurar, fratele lui Nicolae Guță, a murit în anul 2013 din cauza cancerului de piele. Bărbatul s-a stins la doar 43 de ani și suferea de cancer din anul 2011. Samir Lingurar fusese internat și într-o clinică din Austria, însă ultimele săptămâni din viață și le-a petrecut în comă la un spital din Petroșani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro