Îți mai amintești? Cum arăta Nicolae Guță, la debutul lui în muzică. Manelistul e complet transformat!

+6 click pentru
galerie

Îți mai amintești? Cum arăta Nicolae Guță, la debutul lui în muzică. Manelistul e complet transformat! © Facebook

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, care de-a lungul timpului a știut să se plieze pe cerințele publicului său și să le ofere fanilor hit după hit, pe bandă rulantă. Cu toate acestea, puțini sunt cei care își mai aduc aminte cum arăta artistul, înainte de anul 2000!

De când a intrat pe piața muzicală, Nicolae Guță și-a ținut publicul aproape cu toate hiturile pe care le-a lansat, însă cei care l-au cunoscut mai târziu nu au de unde să știe cum arăta manelistul, la debutul său în lumea manelelor! În tinerețe, Nicolae Guță nu avea nimic din stilul excentric de azi și miza mai mult pe eleganță, astfel că aproape toate aparițiile sale erau rezumate la cămăși și costume!

Nicolae Guță și-a păstrat look-ul de „cuceritor” până târziu, căci în urmă cu doar câțiva ani, acesta a ales să renunțe la mustață și chiar să-și schimbe stilul vestimentar, renunțând la cămăși și costume elegante, în favoarea gecilor de piele, a blugilor rupți, a șepcilor și accesoriilor opulente. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest