Nicolae Guță, înjurat și huiduit după înmormântarea Denisei Răducu! Cu ce i-a enervat manelistul, pe fanii săi

+2 click pentru
galerie

Nicolae Guță, înjurat și huiduit după înmormântarea Denisei Răducu! Cu ce i-a enervat manelistul, pe fanii săi © arhivă

Moartea Denisei Răducu a lăsat un gol imens în viața familiei artistei, dar și în inimile tuturor celor care au iubit-o pe îndrăgita manelistă. Cu toate acestea, după înmormântarea Denisei s-au iscat numeroase discuții, iar unii colegi de breaslă de-ai acesteia au fost aspru criticați de fanii lor. 

Nicolae Guță, înjurat pentru că nu a participat la înmormântarea Denisei Răducu

După înmormântarea Denisei Răducu, Nicolae Guță, Florin Salam dar și alți artiști au fost extrem de criticați de fanii lor. Motivul? Aceștia nu au participat la înmormântarea artistei și au fost, în acea perioadă, extrem de disprețuiți de iubitorii muzicii lor. 

Cu toate acestea, Nicolae Guță s-a apărat în presă imediat după ce a aflat că oamenii îl condamnă, îl înjură și îl huiduie pentru faptul că nu a fost la înmormântarea colegei sale de breaslă și a mărturisit că la momentul respectiv nu se afla în România, pentru a o putea conduce pe Denisa Răducu pe ultimul drum. 

Ce maneliști au mai lipsit de la înmormântarea Denisei Răducu

Nicolae Guță nu este, însă, singurul manelist care a lipsit de la înmormântarea Denisei Răducu. printre cei care nu au putut ajunge se numără și Florin Salam și Adrian Minune, căci cei doi artiști, la fel ca „regele manelelor”, nu au putut fi prezenți pentru a-i aduce Denisei Răducu un ultim omagiu. La momentul respectiv, Aceștia au fost extrem de criticați de fanii lor, care au considerat că puteau face un efort pentru a fi alături de familia îndurerată a Denisei Răducu, într-un moment atât de greu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro