Una dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guță, declarații șocante despre manelist: „M-a fugărit cu cuțitul”

+3 click pentru
galerie

Una dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guță, declarații șocante despre manelist: „M-a fugărit cu cuțitul” © arhivă

Ies la iveală detalii șocante despre Nicolae Guță! Simona, una dintre fostele iubite ale manelistului a făcut declarații grave la adresa acestuia. Cei doi au împreună 2 copii și se pare că în urmă cu ceva timp, artistul a avut probleme de comportament și chiar a amenințat-o pe Simona, una dintre femeile cu care a fost cuplat, cu cuțitul!

Simona, una dintre fostele iubite ale lui Nicolae Guță cu care manelistul chiar are 2 copii a trecut prin momente de coșmar. Se pare că artistul a avut o relație cu scântei cu fiecare femeie care a trecut prin viața lui și niciodată nu a lăsat loc de calm și vorbă bună. 

Așa se face că manelistul și Simona au avut o relație tare controversată. Din cauza certurilor, Nicolae Guță s-a despărțit la un moment dat de Simona, a luat cei 2 copii pe care îi aveau împreună și a plecat din Petroșani, stabilindu-se, pentru o perioadă, la București. Cu toate acestea, decizia manelistului nu i-a picat așa cum trebuie Simonei și drept urmare, aceasta a venit în Capitală pentru a-i recupera pe copiii ei și ai lui Nicolae Guță. Atunci a fost momentul în care artistul a explodat!

Simona, amenințată cu cuțitul de Nicolae Guță

În momentul în care a văzut că iubita lui vrea să-i ia copiii, Nicolae Guță s-a transformat radical! Manelistul ar fi amenințat-o cu cuțitul pe aceasta, după cum chiar ea a povestit acum ceva timp, la emisiunea „Acces Direct”. 

„Nicolae Guţă m-a fugărit cu cuţitul, dar nu a reuşit decât să mă atingă puţin” a spus Simona, la „Acces Direct”, acum câțiva ani. Cu toate acestea, Nicolae Guță spune că nu este nimic adevărat și a făcut chiar și câteva declarații în acest sens, la momentul respectiv, la emisiunea „Agenția VIP”. 

„Întrebaţi-o pe ea, ea ştie să spună mai multe despre cazul ăsta. Acum am grijă de copiii mei şi atât, nu pot numi relaţie ce e între mine şi Simona. N-a rămas loc de <<Bună ziua!>> între noi, pentru că n-a vrut ea” a spus manelistul, acum câțiva ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest