Nicolae Guță, „șeful în dormitor”! Câți copii are, de fapt, manelistul? Îi recunoaște doar pe șase dintre ei

+2 click pentru
galerie

Nicolae Guță, „șeful în dormitor”! Câți copii are, de fapt, manelistul? Îi recunoaște doar pe șase dintre ei © arhivă

„Nicolae Guță a devenit tată!” - de câte ori ai auzit asta? Parcă de multe, multe ori, nu? Ei bine, nu e un secret că manelistul are copii cu duzina. Și cum e greu să ții pasul cu familia sa, numărul copiilor lui Guță când apare ca fiind 10, când 11, când 12... Și să nu uităm că el îi recunoaște doar pe șasNicolae Guță, „șeful în dormitor”! Câți copii are, de fapt, manelistul? Îi recunoaște doar pe șase dintre ei dintre ei! Sunteți pregătiți să „rezolvăm” această dilemă? 

Nicolae Guță nu are nici 10, nici 12, ci 11 copii! Desigur, nu cu aceeași femeie. De altfel, manelistul a ținut primele pagini ale ziarelor multă vreme cu fel de fel de scandaluri amoroase. Cea care l-a făcut tătic pentru a 11-a oară este Cristina Guță! Evenimentul a avut loc în partea a doua a anului 2019. 

Femeile care i-au făcut copii lui Guță

Manelistul a fost cucerit înainte de majorat de Mariana, prima femeie din viața sa! S-au mutat împreună pe când Nicolae Guță avea 16 ani și, deși nu au fost niciodată căsătoriți, toată viața i-a spus „prima mea soție”. Împreună, Mariana și Nicolae au patru copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela și Nicușor. 

Viața merge mai departe, iar Nicolae Guță ajunge în patul altei femei în anul 1999. Atunci, manelistul a cunoscut-o Sorina Șerban, artista care i-a fost amantă vreme de 6 ani.

În 2006, Nicolae Guță o cunoaște pe cea care l-a iubit cu patos și cu care a avut de împărțit cele mai multe lucruri, la televizor. Da, da, Narcisa! Ea i-a dăruit al cincilea copil, un fiu. Narcisa nu i-a devenit soție manelistului. 

Până aici, doar copii pe care îi recunoaște: cinci la număr. Și, desigur, să nu-l uităm pe ultimul său fiu, făcut cu Cristina. Prin umare, Nicolae Guță își recunoaște șase dintre copii! 

Numărul real al urmașilor săi este, însă, 11. Printre copii se numără și fiica pe care o are cu Beyonce de România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro