Nicolae Guță și-a ridicat palat în secret, de 16 etaje, cu bar și restaurant! N-a trecut mult și l-a și scos la vânzare

Nicolae Guță și-a ridicat palat în secret, de 16 etaje, cu bar și restaurant! N-a trecut mult și l-a și scos la vânzare © Arhivă

Renumit pentru palatele luxoase în care se lăfăie, Nicolae Guță nu a fost mulțumit de casele pe care le are și s-a decis să își mai adauge una în palmares. Manelistul a construit, în secret, un palat impresionant, pe care a vrut să îl transforme în hotel. Doar că, ce să vezi, ultimele luni nu au fost tocmai favorabile pentru o astfel de industrie, așa că Guță l-a și scos la vânzare.

În ultimii ani, Nicolae Guță a investit în construcția unui palat impresionant, cu 16 etaje și toate facilitățile pe care ți le-ai dori. Potrivit informațiilor din presă, acesta a fsot ridicat în județul Bihor, în apropiere de Oradea. 

Dacă inițial și-a dorit să îl folosească drept hotel de lux pentru turiști, iată că s-a răzgândit, iar pe internet a apărut și un anunț de vânzare. De el s-a ocupat fiul său cel mare, Nicu, care are pe mână multă dintre afacerile manelistului.

Ce facilități are palatul

Potrivit anunțului, la demisol castelul beneficiază de cameră jacuzzi, vestiar piscină, club, night bar, sală de mese pentru personal, băi, săli de conferință și multe altele. Are și sală de sport, restaurant, bar de zi, piscină acoperită, sală evenimente și, bineînțeles, camere și apartamente din plin.

„Castel - Vila - Conac Super Pret !! Ocazie Unica !! Disponibilitate imediata pentru Vanzare cumparare”, se arată în mesaj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro