Nicolae Guţă a ajuns la capătul puterilor. Manelistul a vrut să se sinucidă

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guţă a ajuns la capătul puterilor. Manelistul a vrut să se sinucidă © Foto: Facebook

Nicolae Guţă a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulţi ani, atunci când a fost la un pas să îşi ia viaţa. Chiar dacă era un bărbat iubit şi apreciat de public, la fel cum se întâmplă şi în ziua de astăzi, Nicolae Guţă a fost la un pas să comită gestul extrem.

Motivul? O poveste de dragoste cu final trist a fost cauza care l-a determinat pe Nicolae Guţă să se gândească la sinucidere. Celebrul manelist a şi vorbit la vremea respectivă, în urmă cu mai mulţi ani, despre drama pe care a trăit-o.

CITESTE SI: S-a pus iar pe slăbit? Nicolae Guţă a apărut aşa şi a stârnit multe reacţii

”Eu am știut pas cu pas unde se ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: „Fraiere, încă nu e timpul!” Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile. Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat, dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foarte dificil. Ana este o femeie extraordinată și bilibilantă”, a declarat Nicolae Guță la emisiunea ”Poveștiri adevărate”, în urmă cu mai mulţi ani.

 

O.P. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro