Nicolae Guță, probleme mari de sănătate după ce și-a tăiat stomacul! A ajuns să ia pastilele cu pumnul

Nicolae Guță, probleme mari de sănătate după ce și-a tăiat stomacul! A ajuns să ia pastilele cu pumnul © Arhiva

Nicolae Guță a avut ceva fluctuații de greutate în ultimii ani și a încercat numeroase metode prin care să scape de kilogramele în plus. O duce bine, iar asta se vede cel mai bine la siluetă, pentru că Rege s-a chinuit destul de mult să scape de burta inestetică.

Nicolae Guță a decis să își taie stomacul, în mare secret, în urmă cu doi ani. După intervenție au apărut și problemele de sănătate, pe care a încercat cu greu să le țină sub control. Nicolae Guță a reușit atunci să slăbească nu mai puțin de 40 de kilograme și suținea că nu s-a înfometat deloc, ci a băut multe sucuri naturale de fructe. În realitate, manelistul a suferit o operație de micșorare a stomacului, considerată și cea mai ușoară metodă de a slăbi. 

Complicații după operație

Acest detaliu a fost știu doar de Cristina, soția lui din prezent, dar și de prietenii lui apropiați. Însă după operație lucrurile nu au stat deloc bine, iar Nicolae Guță a fost nevoit să ia pastile cu pumnul, pentru problemele pe care le are legate de tensiune. Atunci a fost sfătuit de medici să își schimbe stilul de viață și să mănânce sănătos, pentru a nu apărea alte complicații. Deși susținea că a băut doar fresh-uri, Nicolae Guță de fapt avea stomacul micșorat și nu prea mai avea cum să mănânce lucrurile la care poftea înainte. 

”Mâncam totul la gratar, mai scapam și la câte-un covrig și doi-trei cartofi pai. Fac zilnic 100 de flotări și 100 de abdomene. Într-o lună, pot da și 15 kilograme jos dacă nu mănânc pâine și carne de porc. Cartofii și pâinea sunt moartea”, declara la acea vreme Nicolae Guță


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro