Nicolae Guță s-a tatuat pe frunte și pe mână! Va purta două nume importante toată viața, scrise pe piele / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Nicolae Guță s-a tatuat pe frunte și pe mână! Va purta două nume importante toată viața, scrise pe piele / VIDEO © Facebook

A dispărut din lumina reflectoarelor, iar când toată lumea se întreba ce se petrece cu el, noi avem răspunsul! Nicolae Guță este acum un familist convins. Un filmuleț ajuns recent pe rețelele de socializare arată cu ce se ocupă manelistul de când a devenit din nou tată, alături de Cristina. 

Nicolae Guță a fost filmat în timp ce gătea. Ceea ce a atras atenția însă, este faptul că s-a tatuat. Cunoscutul manelist și-a scris un nume pe frunte și unul pe mână. 

Dacă pe frunte poartă chiar numele lui, scris destul de mare, pe mâna dreaptă a scris numele celui de-al 11-lea copil al său: Edan. „La nume ne-am orientat spre nume mai moderne, Ayan, Edan, mai multe variante. Am zis că până la urmă, ea decide. Numele are o oarecare importanță, mai important este caracterul, dar mai important este modul în care îl vom crește", spunea Nicolae Guță în urmă cu câteva luni.

De remarcat este și faptul că Nicolae Guță este în continuare destul de slab, semn că are mare grijă de silueta lui. Cunoscutul manelist petrece aproape tot timpul alături de Cristina și fiul lor, Edan, care s-a născut în urmă cu câteva luni. "Mă descurc bine, o am pe mama, pe bunica, care mă ajută foarte mult, că altfel nu aş fi putut face faţă. Îţi dai seama, nemaiavând copii, era greu. Şi iubi ştie, dar el fiind ocupat cu cântările şi nefiind zi de zi acasă... Mulţumesc lui Dumnezeu că am un soţ alături de mine din toate punctele de vedere care mă ajută psihic, fizic, din toate punctele de vedere", spunea Cristina după ce a născut. 

Nicolae Guță și Cristina au declarat imediat ce au devenit părinți că vor face botezul în luna noiembrie. Momentan însă, nu au mai dat altă veste și nici nu au apărut imagini de la petrecere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro