Nicolae Guță, viață periculoasă! "Câte sticle în cap mi-am luat"

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guță, viață periculoasă! "Câte sticle în cap mi-am luat" © Facebook

Ajuns la vârsta de 51 de ani, Nicolae Guță poate spune că a trecut deja prin multe! Cunoscutul cântăreț s-a trezit de multe ori în situații dificile, cărora a fost obligat să le facă față pentru a-și putea duce cariera mai departe. De puține ori și-a făcut curaj și a vorbit despre viața periculoasă pe care a avut-o.

S-a întâmplat ca în timp ce el cânta, oamenii prezenți la eveniment să înceapă să se bată, iar el să fie prins la mijloc. Ei bine, în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când viața lui Nicolae Guță s-a schimbat radical odată cu apariția Cristinei, cântărețul a povestit câteva lucruri șocante. 

Cunoscutul manelist spunea cum i-a trecut glonțul pe lângă ureche și cum de multe ori și-a luat sticle în cap. 

"M-a duduit Anaf-ul rău de tot. Cu mine îşi recuperează toţi banii. Au venit peste noi. Peste toată familia. Aş fi terminat şi pensiunea pe care aş fi început-o acolo. Lumea nu ştie că mi-a zburat glonţul pe lângă ureche. Câte sticle în cap mi-am luat", povestea Nicolae guță în urmă cu câțiva ani. 

Au urmat apoi diferite siuații cu Cristina, femeia care de curând i-a dăruit un copil. S-au despărțit, s-au împăcat, iar până la urmă și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. În 2017 Nicolae guță recunoștea ce schimbări a adus Cristina în viața lui. "Jumătatea mi-am găsit-o atunci când am vorbit prima dată. Când am început să ne conversăm. Cristina este femeia pe care eu o caut. Noi suntem ţigani amândoi şi apoi asta a fost. Suntem ţigani şi la noi e altceva. Ne mai bucurăm de o friptură, ceva. (...) Cristina mi-a impus să nu mai vorbesc cu femeile din viaţa mea. Cu copii mei vorbesc, ţin legătura. (...) Doamne, îmi doresc 100 de copii cu Cristina", spunea Nicolae Guță.

Recent, Nicolae Guță a declarat la Acces Direct că el și Cristina se pregătesc pentru botezul micuțului lor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest