Nicolae Guță, despre zvonurile că ar avea cancer sau SIDA: „Acum eram sub pământ”

Nicolae Guță, despre zvonurile că ar avea cancer sau SIDA © Arhivă

Nicolae Guță a trecut printr-o schimbare spectaculoasă. Regele manelelor a slăbit enorm, 40 de kilograme mai exact, iar transformarea a fost atât de subită și de șocantă încât fanii au început să se îngrijoreze. Ba chiar au începtu să speculeze că ar suferi de o boală cumplită, precum SIDA sau cancer!

Ce-i drept, Guță a pus la loc din kilogramele pe care le pierduse până spre anul trecut. Dar, la vremea respectivă, chiar a stârnit mare vâlvă printre admiratori. Oamenii au stârnit zvonuri care mai de care, zvonuri adresate chiar de manelist.

Ce spune Guță despre presupusa boală

Acum ceva vreme, Nicolae Guță vorbea despre cum a reușit să slăbească: cu fresh-uri și nemâncat săptămâni întregi. Așa a trecut de la 117 kilograme la 74. Cu această ocazie, a lămurit și că nu a slăbit așa de dramatic din cauza vreunei boli. Argumentul suprem? Ar fi fost demult mort până acum.

„Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, spunea atunci Nicolae Guță.

Între timp, Guță s-a rontunjit la loc. Și pentru că niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea, dacă înainte era prea slab, acum nu le mai iese din gura fanilor că a mai pus iar „șunculiță” pe el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro