Nicolae Voiculeţ, mesaj pentru România la "Răi da' buni". Ce simbolistică are naiul său din aur, unic în lume

+3 click pentru
galerie

Nicolae Voiculeţ, mesaj emoţionant pentru România la "Răi da' buni". Ce simbolistică are naiul său din aur, unic în lume © Instagram

Nicolae Voiculeţ este unul dintre cei mai talentaţi artişti cu care ţara noastră se poate mândri, fiind considerat cel mai mare naist din lume. Recent întors la originile sale, acesta a avut un mesaj special despre România şi a mărturisit povestea naiului său unic, din aur.

Nicolae Voiculeţ a cântat pe cele mai mari scene şi continuă să uimească publicul de pretutindeni cu talentul său inegalabil. De curând, artistul s-a întors din Dubai, loc în care Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume a fost îmbrăcată în culorile tricolorului românesc. Invitat la "Răi da' buni", cântăreţul a mărturisit faptul că se simte mândru să fie român în orice colţ al Pământului în care s-ar afla.

"România este sunetul meu. Eu am simţit România încă de când m-am născut, aş putea să spun, prin ceea ce am moştenit de la părinţii mei şi tatăl meu care a fost preot. Şi în perioada comunistă el a trăit prin acest surghiun extraordinar, doar pentru că îl iubea pe Hristos şi oamenii. N-ai cum să-ţi urăşti părinţii sau neamul sau ţara", a spus Nicolae Voiculeţ  în cadrul emisiunii. 

Care este povestea naiului de aur

Artistul a dezvăluit povestea naiului său de aur. Acesta este un exemplar unic în lume şi a fost realizat de un mare pictor român. 

"În spatele acestui aur care este de fapt este o faţadă, pentru că în spate are cu totul altceva. Are o lucrare a unui mare pictor român de la Chişinău cu ochiul lui Dumnezeu", a povestit Nicolae Voiculeţ la "Răi da' buni".  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro