VIDEO / Nu s-a zgârcit deloc! Nicolai Tand şi-a luat soţia şi au fugit într-o vacanţă de povestit nepoţilor!

+3 click pentru
galerie

Nu s-a zgârcit deloc! Nicolai Tand şi-a luat soţia şi au fugit într-o vacanţă de povestit nepoţilor! © Foto: Instagram

Imaginaţi-vă cum ar fi să fiţi acum pe o plajă exotică, cu nisip fin care vă gâdilă la picioare şi cu apă de un turcoaz ireal. Ehhh. Frumos vis, aşa-i? Ei bine, Nicolai Tand şi frumoasa lui soţie, Monica, trăiesc acest vis. Cei doi au plecat în vacanţă în Seychelles şi se pare că se distrează de minune. 

Nicolai şi Monica Tand au plecat într-o vacanţă de vis în Seychelles. S-ar părea că cei doi au vrut să pună pauză la rutină şi au fugit în îndepăratata Africă. Nici cele 18 ore de zbor şi nici călătoria zdruncinată cu elicopterul spre insulă nu au contat prea mult pentru Nicolai şi Monica pentru că ei visau doar la relaxare şi la peisajele de vis. 

Păduri tropicale de culoarea smaraldului şi ape de un albastru pur. De asta au avut parte cei doi odată ajunşi în Seychelles. Şi pentru că locaţia  este cunoscută pentru cel mai mare atol de corali din lume şi cea mai mare populaţie de ţestoase gigant, frumoasa Monica şi îndrăgitul chef au plecat într-o excursie cu vaporul pentru a vedea cu ochii lor spectacolul naturii. 

CITEŞTE ŞI: FOTO / Monica Tand, fotografie spectaculoasă cu burta de gravidă la vedere: "Aşa se naşte dragostea"

Pentru a vedea  turcoazul ireal al oceanului si nisipul de un alb mătăsos, Nicolai Tand a scos din buzunar o sumă frumuşică. Numai călătoria până în tăramul de poveste l-a costat în jur de 3000 mii de euro. Dacă stăm să calculăm şi preţul hotelului, care depăşeşte 400 de euro pe noapte, s-ar părea că Chef Nicolai a băgat adânc mâna în buzunar pentru câteva zile de relaxare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eu vorbesc mult, dar acum am ramas fara cuvinte! 😲 #seychelles

A post shared by 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐚𝐢 𝐓𝐚𝐧𝐝 (@nicolai_tand) on

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro