Din fetiţa cu codiţe, Nicole Cherry a devenit o adevărată femeie ce dă palpitaţii tuturor bărbaţilor. Prin ce transformare spectaculoasă a trecut artista

+7 click pentru
galerie

Din fetiţa cu codiţe, Nicole Cherry a devenit o adevărată femeie ce dă palpitaţii tuturor bărbaţilor. Prin ce transformare spectaculoasă a trecut artista © instagram

Trecerea timpului aduce după sine multe schimbări, însă la Nicole Cherry aceste schimbări au adus-o pe artista printre cele mai sexy vedete de la noi. Cântăreaţa are un corp fenomenal, iar bărbaţii sunt înnebuniţi atunci când o văd.

Nicole Cherry uimeşte pe zi ce trece. De la fetiţa cu codiţe din 2013, atunci când a lansat prima piesă, Nicole Cherry s-a transformat total. Cântăreaţa este printre cele mai sexy artiste de la noi, iar fotografiile de pe site-urile de socializare spun totul. Bărbaţii sunt în extaz atunci când o vad, iar aceştia o răsplătesc pe artista cu foarte multe aprecieri pe contul său de instagram. 

Cum şi-a ales numele de şcenă

Primul criteriu este evident: lui Nicole Cherry îi plac... cireșele! A fost o sursă importantă de inspirație. Însă, mai exista un alt criteriu, și mai important: să fie un nume internațional.

„Eu sunt o împătimită a cireșelor. În fiecare vară, când apar aceste fructe, doar asta mănânc, zi de zi. Părinții și rudele mereu făceau glume pe seama mea că sunt cireșica. La mine, nu există masă normală, ci doar cireșe în meniu. (râde) Atunci când mă gândeam la un nume de scenă, tot mă întrebam ce ar merge, să fie și ceva de rezonanță, să sune a internațional, nu un nume banal. Și așa am spus Cherry, pentru că și străinii pot pronunța, dar mă și reprezintă”, a spus Nicole Cherry, pentru VIVA, în urmă cu ceva timp!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro