Se căsătoreşte Nicole Cherry? Răspuns neaşteptat: "O să mă uit la inel şi vedem"

+3 click pentru
galerie

Se căsătoreşte Nicole Cherry? Răspuns neaşteptat: "O să mă uit la inel şi vedem" © Instagram

Iubeşte sincer, profund, este iubită, iar de aproximativ şase luni trăieşte în aceeaşi casă cu iubitul ei. Nicole Cherry este pregătită să facă pasul cel mare alături de Florin. Are deja pregătită o reacţie pentru momentul în care tânărul afacerist îi va oferi inelul de logodnă. 

Recent, Nicole Cherry a vorbit despre momentul pe care orice femeie îl aşteaptă: cererea în căsătorie. Chiar dacă ea susţine că sunt încă la început şi nu vor să grăbească lucrurile, ştie deja ce "glumă" va face atunci când Florin va scoate inelul din cutie şi va adresa marea întrebare. Cântăreaţa spune că mai întâi trebuie să vadă cum arată inelul, apoi să răspundă. 

"O să mă uit la inel şi vedem. E foarte simplu. Dragostea trece prin stomac la un moment dat. (...) nu, măi! O să vedem atunci. Nu ne grăbim", a spus Nicole Cherry într-o emisiune TV. 

Recent, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Nicole Cherry a dezvăluit ce a atras-o la iubitul ei şi cum se înţeleg de când locuiesc sub acelaşi acoperiş. Iubitul ei nu este gelos şi faptul că au încredere mare unul în celălalat îi ajută foarte mult.

"El e o persoană foarte calmă şi asta m-a făcut şi pe mine să fiu mai înţelegătoare şi să nu mai fiu atât de explozivă. Chiar simt că m-a schimbat in bine. Am noroc de un iubit care are o gelozie controlată. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ştie că sunt mereu însoţită de tatăl meu şi probabil şi asta îi ofera o lejeritate", a spus Nicole Cherry. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro