VIDEO / Nicole Cherry, dezvăluiri despre primul băiat pe care l-a refuzat: "Mă ajută prietenele și mama"

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry © captura video

Nicole Cherry a devenit una dintre cele mai curtate domnișoare din showbizul românesc și mulți băieți roiesc în jurul ei, poate poate îi vor fura un sărut.

Cireșica mărturisește că a fugit de la o primă întâlnire, iar cea care a "scăpat-o" a fost chiar mama ei, cu care are o relație foarte apropiată.

"Până acum n-am fost băgată în friendzone, eu am ținut pe alții și tot mă gândesc să nu mi se întâmple și mie. Dacă sunt insistenți le spun că nu vreau. Am fugit de la o primă întâlnire, i-am spus că am treabă. Dacă nu există chimie, nu stau, nu vorbesc. Una e să vorbești cu cineva pe Whatsapp, alta e să vezi mimica feței. Ai mai mult timp de gândire. Am stat cam jumătate de oră sau 40 de minute, m-au ajutat și prietenele, nu m-am ridicat imediat. Și mama a făcut asta pentru mine, eu am o relație bună cu ea, vorbesc tot cu ea. Mereu îi zic că nu mai pot să stau și să mă certe rău ca să scap. Dacă trec de etapele astea cu un băiat, devine plictisitor. Chestia de început e frumoasă, dar se pierde.", a povestit Nicole Cherry, la "Răi Da' Buni". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro