Nicole Cherry, totul despre dramele amoroase prin care a trecut: „Eu când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot”

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry, totul despre dramele amoroase prin care a trecut: „Eu când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot” © Instagram

Nicole Cherry este extrem de fericită. Pe lângă cariera sa muzicală în plină ascensiune, „Cireșica” se iubește de câteva luni cu un tânăr care pare să-i fie pe plac cu absolut tot ce face. Cu toate acestea, viața lui Nicole Cherry nu a fost tot timpul numai lapte și miere, căci artista a avut parte și de numeroase decepții amoroase. 

Invitată la „Prietenii de la 11”, Nicole Cherry a povestit totul despre cariera ei muzicală, despre noua piesă pe care o pregătește, dar și despre unul dintre momentele grele din viața ei, când a trebuit să spună „pas” la o relație de iubire. 

„Sunt foarte bine. Mă pregătesc să lansez o piesă tare, căci nivelul a crescut și așteptările sunt din ce în ce mai mari. O să fie în engleză următoarea piesă. Îmi doresc cariera internațională și lucrez pentru asta. 
Eu când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot. Mi-am dat seama că nu suntem compatibili, că nu am putea niciodată să ajungem la mai mult. Mi-am pus o prietenă să mă sune să-mi zică: arde casa, nu știu!

Mă bucur că am foarte mulți oameni care mă urmăresc pe Instagram. Sunt în top cu artiștii mari, de ani de zile” a spus Nicole Cherry, la „Prietenii de la 11”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro