Dragostea pluteşte în aer pentru Nicole Cherry. Artista e în culmea fericirii şi a făcut marele anunţ

+3 click pentru
galerie

Dragostea pluteşte în aer pentru Nicole Cherry. Artista e în culmea fericirii şi a făcut marele anunţ © instagram

Nicole Cherry radiază de fericire. Vedeta este împreună cu un bărbat şi împreună au mai bine de un an de relaţie. Cei doi se potrivesc de minune, iar recent au făcut un anunţ aşteptat de toată lumea. 

Nicole Cherry trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. De mai bine de un an, cântăreaţa este fericită în braţele unui bărbat pe care îl iubeşte foarte mult. Artista a postat pe contul său o fotografie ce a făcut deliciul tuturor fanilor. Cântăreaţa apare alături de iubit, dar şi de pisica acesteia care a fost sărbătorită. Băiatul este de asemenea foarte apropiat de artistă, o sărută pe obraz, iar Nicole Cherry este mai mult decât împlinită. Fanii au recţionat imediat fotografiei şi au scris sute de comentarii prin care i-au complimentat pe cei doi, dar şi pe simpatica pisicuţă care a fost surprinsă într-o ipostază amuzantă. 

S-a mutat cu iubitul şi a devenit mult mai responsabilă 

 "Cred că relaţia m-a maturizat, fiind şi prima mea relaţie serioasă. Simt că e prima iubire pe care o trăiesc cu adevărat. El e o persoană foarte calmă şi asta m-a făcut şi pe mine să fiu mai înţelegătoare şi să nu mai fiu atât de explozivă. Chiar simt că m-a schimbat in bine. Am noroc de un iubit care are o gelozie controlată. Avem o relaţie bazată pe încredere. Ştie că sunt mereu însoţită de tatăl meu şi probabil şi asta îi ofera o lejeritate", a spus artista pentru Antena Stars

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro