Nicole Cherry, în culmea fericirii alături de noul iubit: "E cea mai lungă relaţie a mea"

+3 click pentru
galerie

Nicole Cherry, în culmea fericirii alături de noul iubit: "E cea mai lungă relaţie a mea" © Instagram

Nicole Cherry radiază de fericire de când are un nou iubit! Sunt împreună de câteva luni, fiind cea mai lungă relaţie a ei, şi se declară împlinită alături de el. 

Invitată în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars, Nicole Cherry a vorbit despre relaţia pe care o are. Cei doi au foarte multă încredere unul în celălalt, însă mai au şi mici scene de gelozie din când în când.

"Suntem foarte bine, cumva am intrat într-o normalitate. E şi cea mai lungă relaţie a mea. Suntem de ceva timp, trecuţi de cinci luni. E foarte ocupat. Cumva e bine că nu simţim lipsa unul celuilalt. El are norocul că eu mereu sunt cu tata, cumva ştie, iar eu am noroc în încrederea mea. Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla, dacă vrea să plece, o să plece oricum. Gelozia e bună, dar să aibă doza aia...", a spus Nicole Cherry despre iubitul ei.  

Nicole Cherry despre despărţirea de fostul iubit

"Eu când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot. Mi-am dat seama că nu suntem compatibili, că nu am putea niciodată să ajungem la mai mult. Mi-am pus o prietenă să mă sune să-mi zică: arde casa, nu știu!", a spus Nicole Cherry. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro