Nicoleta Dragne are parte de o sarcină grea. Ce i-au recomandat medicii pentru a aduce pe lume un copil sănătos: ”Nu am voie” / VIDEO

Nicoleta Dragne are parte de o sarcină grea © Instagram

Nicoleta Dragne trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fosta ispită este însărcinată pentru prima dată și așteaptă cu nerăbdare să își strângă copilul la piept. Însă, până atunci, vedeta are parte și de momente extrem de grele. 

Fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, Nicoleta Dragne, trăiește cea mai frumoasă, dar și cea mai grea perioadă a vieții. Vedeta este însărcinată cu primul său copil, deși medicii îi dădeau șanse minime, și abia așteaptă să își strângă băiețelul în brațe. 

Până atunci, însă, Nico are parte de o sarcină deloc ușoară. Dacă acum lucrurile s-au mai liniștit, în primele luni, vedeta a trecut prin momente de groază. 

Deși, acum sarcina decurge bine, medicii au sfătuit-o pe vedetă în privința a ce nu trebuie să facă, dacă își dorește să aducă pe lume un copil perfect sănătos și ea să fie la rândul ei într-o stare bună. 

“A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul. Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că am avut ceva complicații și nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, pentru că a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia”, a spus Nicoleta Dragne, în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos. 

Fosta ispită este însărcinată în aproape șase luni și pentru că a înețels riscurile la care se expune, acum a ales să stea numai acasă, în pat. Însă chiar dacă își petrece tot timpul în pat, Nicoleta este o norocoasă, pentru că silueta ei nu s-a schimbat aproape deloc. 

”M-am îngrășat doar două kilograme. E numai burta de mine. Încerc să mănânc orice, Alin e cu ochii pe mine”, a mai spus Nico. 

Cât despre cum își dorește să nască, Nicoleta Dragne este curajoasă și spune că vrea să își aducă copilul pe lume pe cale naturală. 

„Îmi doresc să nasc natural, dacă nu vor apărea complicații. Te doare puțin și gata, însă pentru mine operația de cezariană mi se pare horror”, a declarat Nicoleta Dragne. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro