Nicoleta Dragne și Tavi, noul cuplu de la Like a Star! Gesturi romantice, în direct. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Dragne și Tavi, noul cuplu de la Like a Star! Gesturi romantice, în direct © captura video

S-a înfiripat prima poveste de dragoste în casa "Like a Star"! Nicoleta Dragne, concurentă la emisiunea de la Antena Stars, s-a cuplat cu Tavi, un tânăr ambițios care a venit în fața telespectatorilor în căutare de celebritate.

Cei doi au început să se cunoască prin intermediul emisiunii, iar o simplă relație de prietenie s-a transformat ușor, ușor în ceva mai mult. Astfel, Nico și Tavi au devenit, în mod oficial, un cuplu, asta după ce tânărul a încercat zile în șir să îi atragă atenția frumoasei blondine. Nico și Tavi au avut parte chiar și de o cină romantică, organizată de concurentul Like a Star, prilej cu care au vorbit deschis despre relații. Chiar dacă au avut o bună perioadă de tatonări, acum formează un cuplu sudat, care i-a făcut pe mulți să se uite cu invidie. 

"Ăsta mi-e caracterul, sunt un bărbat foarte romantic, când vreau și cu cine merită. Nu mai fi atât de acidă, eu te-am invitat aici să vorbim frumos nu să ne reproșăm. M-am chinuit să fac multe pentru tine.", a spus Tavi

"Nu funcționează așa lucrurile, Tavi.", a spus şi Nicoleta Dragne

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest