Cum i-a răspuns Nicoleta Dragne unei domnișoare care i-a spus că are nasul urât. Ispita a pus-o la punct imediat!

+5 click pentru
galerie

Cum i-a răspuns Nicoleta Dragne unei domnișoare care i-a spus că are nasul urât. Ispita a pus-o la punct imediat! © Instagram.com

Ispita Nicoleta Dragne, cea care și-a îndeplinit cu succes rolul la „Insula Iubirii”, în fiecare sezon nu are parte doar de aprecieri și cuvinte frumoase. Pe Instagram, blondina a primit o serie de critici la care a știut imediat cum să pună punct.

Ispita Nicoleta Dragne a câștigat simpatia telespectatorilor pentru faptul că este o persoană extrem de sinceră și asumată. Mai mult, în mediul online nu a încercat niciodată să pară ceea ce nu este și drept urmare, nu se teme să spună lucrurilor pe nume și să le dea peste nas răutăcioșilor care se iau de înfățișarea ori de comportamentul ei. 

De curând, Nicoleta Dragne a postat pe contul ei de Instagram mai multe instastory-uri, iar în urma acestora a primit un mesaj extrem de urât din partea unei domnișoare care o urmărește pe blondină, pe rețeaua de socializare. 

„Fără supărare...dar nasul tău arată foarte, foarte urât” i-a spus internauta. Fără să stea prea mult pe gânduri, Nicoleta Dragne a făcut screenshot la mesajul primit și i-a dat imediat o replică acidă internautei. 

„Nu am înțeles niciodată persoanele care judecă după fizic, care se trezesc vorbind neîntrebate, care mai bine îți spun ceva urât decât să-ți facă un bine. Nu privește pe nimeni felul în care arăt eu, nu m-am operat pe banii voștri, nu mă întreâineți voi, nu vă cer părerea, nu simțiți nevoia să o lăsați la mine pe pagină. Păi dacă vrei să fie fără supărare, nu mai bine îți păstrezi părerea pentru tine?” a spus Nicoleta Dragne, către internauta care a deranjat-o cu mesajul răutăcios. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest