VIDEO / Nicoleta Dragne şi noul iubit, părinţi pentru prima dată? Gestul care a dat-o de gol pe vedetă

+2 click pentru
galerie

Nicoleta Dragne şi noul iubit, părinţi pentru prima dată © Arhiva

Fosta ispită de la "Insula Iubirii", dar şi fosta concurentă a emisiunii "Like a Star", Nicoleta Dragne, şi-a pus fanii pe jar.

Blonda iubeşte din nou de câteva luni, iar acum, fără să vrea, s-a dat de gol.

Invitată în emisiunea lui Capatos, unde a mers alături de iubit, Nicoleta a vorbit despre relaţia pe care o are cu Alin Bruno, dar şi despre planurile de viitor. Bărbatul a preferat să stea în spatele camerelor de filmat şi să o lase pe Nicoleta să dezvăluie totul.

Direct de pe canapeaua lui Capatos, blonda a pus pe jar pe toată lumea.

După ce a povestit că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu fostul soţ al Mădălinei Pamfilen, Alin Bruno, şi că lucrurile merg în cea mai bună direcţie, vedeta a fost luată prin surprindere de o întrebare pusă de Capatos.

Pentru că ştie cum să facă să afle totul de la invitaţii săi, Capatos a întreabat-o direct pe Nicoleta dacă vrea sa devină mamă.

Pe cât de surprinsă a fost ea de întrebarea lui Capatos, pe atât de suprins a fost prezentatorul de răspunsul blondei.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Nicoleta a spus că se gândeşte serios la acest lucru, ba mai mult, subiectul a fost deja discutat de ea şi de noul ei iubit.

"Am multe gânduri de viitor. Avem aceleaşi gânduri şi ne dorim un copil. Sper să vă chem la botez", a spus Nicoleta Dragne în cadrul emisiunii "Extra Night Show".

Imediat după ce a oferit acest răspuns, blonda şi-a dus mâna la burtă, însă gestul ei a fost imediat observat de Capatos, care mai mult ca sigur, a spus că Nicoleta ascunde faptul că ar fi deja însărcinată. Însă, fosta concurenta de la "Like a Star" a negat rapid acest lucru.

"Mă strâng pantalonii doar, momentan n-am ce să zic, nu ştiu ce să zic", a completat blonda.

Nicoleta se iubește cu Alin Bruno

Frumoasa blondă se iubeşte acum cu Alin Bruno, fostul soţ al Mădălinei Pamfile. De mai bine de trei lui cei doi fac naveta Bucureşti-Timişoara, pentru că momentan nici unul nu vrea să renunte la casa lui. Însă, blonda a declarat că atunci când apartamentul ei va fi gata, fiind în renovări acum, se vor muta împreună în Capitală. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro