Nicoleta Guţă a devenit bunică la 35 de ani! Nora ei a născut / FOTO

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Guţă a devenit bunică la 35 de ani! Nora ei a născut / FOTO © Facebook

Nicoleta Guţă este cea mai tânără bunică din showbiz! Cântăreaţa are deja primul ei nepoţel, din partea fiului său. Nora artistei a născut în weekend, iar aceasta a publicat şi primele imagini cu bebeluşul.

Nicoleta Guţă este în culmea fericirii! În vârstă de 35 de ani, artista a devenit bunică pentru prima dat şi e tare mândră. Imediat a mers la spital pentru a-şi vedea nepoţelul şi pentru a-şi face fotografii cu el. Le-a publicat imediat pe reţelele de socializare, acolo unde a primit sute de mesaje din parte fanilor. 

"Nepoțelul meu 🙏🏻😇 frumos 🤗❤️😘😘", a scris Nicoleta Guţă în dreptul imaginilor cu ea şi nepoţelul ei. 

Ce nume au ales pentru băieţel

Nicoleta Guţă a declarat în urmă cu câteva săptămâni la Acces Direct că fiul ei, Gabriel, a ales deja numele pentru bebeluş. "Se va naşte la sfârşitul lui august, începutul lui septembrie. Ne-am mai gândit la nume, eu i-am zis că mi-aş dori să-i pună numele Lucas sau numele lui, David Gabriel, pentru că e frumos. Dar el a spus: Mamă, lasă-mă... Ştiu eu ce să aleg", a declarat Nicoleta Guţă la "Acces Direct".

Nicoleta Guţă, pusă pe schimbări

Ajunsă la vârsta de 35 de ani, cunoscuta artistă ar vrea să ajungă pe mâna medicului estetician pentru mici îmbunătăţiri. Nicoleta Guţă a vorbit despre felul în care arată şi ce ar vrea să mai modifice la corpul său. Vedeta vrea să îşi pună implanturi la nivelul sânilor şi să îşi micşoreze nasul. Momentan nu are curaj pentru a merge la medic, dar vrea ca în viitorul apropiat să facă aceste intervenţii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro