Nicoleta Guță are datorii uriașe la ANAF! Uluitor cât a achitat din suma de 200.000 de lei

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Guță © Arhivă

Nimeni nu scapă de răspunderea în fața ANAF-uluI! Oricât de iubit o fi în lumea manelelor, Nicolae Guță nu scapă nici el de plăți, dar nici fiica lui, Nicoleta, care a strâns o datorie absolut uluitoare la stat.

Fiica celebrului Nicolae Guță este chiar datoare vândută la ANAF, autoritățile descoperind că manelista are datorii de peste 200.000 de lei din impozitul pe veniturile nedeclarate.

Totul a ieșit la iveală în timpul verificărilor făcute de ANAF asupra maneliștilor care au strâns averi de pe urma nunților, botezurilor sau altor petreceri.

Potrivit Observator, inspectorii ANAF au descoperit anul trecut că manelista a încasat venituri de 764.226 de lei, acestea nefiind declarate.

În urma unor simple calcule, reiese că Nicoleta Guță are de plătit o sumă de 205.954 de lei, din care a plătit doar, stai așa, 714 lei.

Nici tatăl ei nu a scăpat de inspecțiile ANAF-ului. Manelistul a avut de plătit 135.507 de lei, iar toată suma a fost achitată integral. Însă, Nicolae Guță este verificat în continuare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro