Nicoleta Guţă împlineşte astăzi 35 de ani! Mesajul fiului a emoţionat-o până la lacrimi

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Guţă împlineşte astăzi 35 de ani! Mesajul fiului a emoţionat-o până la lacrimi © Facebook

Zi mare astăzi în familia lui Nicolae Guţă. Nicoleta, fiica sa, împlineşte frumoasa vârstă de 35 de ani, iar fiul său a ţinut să-i transmită public o urare extrem de emoţionantă.

Nicoleta Guţă împlineşte 35 de ani pe 26 noiembrie

Nicoleta Guţă împlineşte astăzi 35 de ani, iar această vârstă o prinde mai fericită ca niciodată. Deşi este foarte tânără, artista se poate lăuda că a făcut multe până acum. Este mamă, bunică şi are o carieră la care alţii doar visează. În dragoste nu i-a mers ei excelent, însă toate celelalte bucurii ale vieţii au făcut-o să uite de întâmplările ceva mai dureroase.

Şi pentru că mama lui este cea mai importantă pentru el, Gabriel Guţă a ţinut să-i transmită un mesaj public celei care i-a da viaţă. Pentru că mereu a fost alături de el, l-a susţinut şi a avut grijă să-i fie bine, Gabriel Guţă îi mulţumeşte mamei sale şi o asigură de toată dragostea şi respectul său.

"La mulţi ani, draga mea mama. Te iubesc mult şi îţi doresc ca toate dorinţele tale şi visele să ţi se împlineasca. Te pupăm şi te îmbrățișam 😍😗😗❤❤🍰🎂🍾🍸", a scris Gabriel Guţă pe Facebook.

Gabriel Guţă, probleme de sănătate

Nicoleta Guţă şi fiul ei au o relaţie superbă, iar artista l-a susţinut pe băiatul său în tot ce a făcut. În plus, aşa cum face orice mamă, i-a fost alături întotdeauna, dar mai ales în momentele grele. În urmă cu ceva timp, Gabriel Guţă spunea că suferă de depresie. Chiar dacă este tânăr, are tot ce vrea, o familie superbă, o soţie iubitoare şi un copil sănătos, nepotul lui Nicolae Guţă s-a confruntat cu astfel de stări. Din fericite, el a mers la timp la medic, air în prezent pare că se simte mult mai bine.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro