O recunoști? Așa arată Nicoleta Guță complet nemachiată!

+3 click pentru
galerie

O recunoști? Așa arată Nicoleta Guță complet nemachiată! © Facebook

E o cunoscută cântăreață și apare tot timpul, peste tot, machiată și aranjată! Cu siguranță fanii Nicoletei Guță se întreabă cum arată artista fără strop de machiaj. Ei bine, blondina a publicat de-a lungul timpului și imagini cu ea complet naturală, din zilele în care nu are cântări sau vreo emisiune TV. 

După ce a slăbit enorm, Nicoleta Guță a făcut diferite schimbări. Cu o talie de viespe nu s-a mulțumit! Fiica lui Nicolae Guță a trecut în urmă cu un an și pe la estetician, acolo unde și-a mărit buzele. De asemenea, și-a tatuat sprâncenele. Recent declara inclusiv că ar vrea să își facă și câteva intervenții estetice.

"Aş vrea şi eu silicoane, un nas puţin mai...", a spus Nicoleta Guţă în urmă cu câteva luni la Acces Direct. 

Nicoleta Guță, viață plină de provocări

Nicoleta Guță a trecut prin clipe grele încă de când era un copil. S-a căsătorit prima dată la 12 ani, a devenit mamă doi ani mai târziu, ulterior a fost bătută și dată afară din casă. "Primul copil l-am avut la 14 ani. A fost foarte greu. Mama m-a ajutat. Cu toate astea mulţumesc lui Dumnezeu că dacă nu ar fi fost ei... Erau certuri, discuţii. Era foarte gelos. Eu nu am luat nicio decizie. Am avut nişte mesaje la timpul ala, cu Mircea, nu ne văzusem. Eu am fugit că luasem bătaia de la tata, m-a dat afară", povestea Nicoleta Guță. 

Din fericire, Nicoleta Guță și-a regăsit puterea și a mers mai departe. Acum este cea mai tânără bunică din showbiz. Fiul ei, Gabriel, a devenit tată recent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro