Nicoleta Guță, pusă pe distracții de când a devenit o femeie singură! Manelista se bucură din plin de viață

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Guță, pusă pe distracții de când a devenit o femeie singură! Manelista a plecat în vacanță, alături de mai multe prietene © Instagram

Nicoleta Guță este, din nou, o femeie singură și fără obligații! Manelista nu suferă deloc după despărțirea de Ionică Bangala, ba din contră, este mai fericită și mai zâmbitoare ca oricând.

Nicoleta Guță a plecat în vacanță în Bulgaria alături de mai multe prietene și, din imagini se vede clar că manelista este foarte fericită cu viața ei, semn că nu are nevoie de un bărbat pentru a fi împlinită.

În vacanță a însoțit-o și sora ei, Daniela, dar și mai mulți membri ai familiei. "Ionică, celebrul Ionică. Am avut discuţii, nepotrivirea asta de caracter, s-au adunat şi am hotărât de comun acord să punem punct, fără ceartă, fără discuţii, fără incidente. L-am iubit pe Ionică pentru că a fost un om bun. Când eu am avut nevoie de sprijin, el a ştiut să îmi ofere nişte lucruri şi o protecţie de care eu aveam nevoie. Aproape doi ani am fost împreună. Eu în sinea mea ştiam... Eu sunt ţigancă, el e român. Unele chestii nu bat una cu alta. Aşa sunt, asta sunt, aşa mă cheamă. S-a pus problema de comportament, că nu a existat iubire. Era şi problema banilor. El câştiga mai mult ca mine. Trebuia să ne căsătorim. Noi nu am fost niciodată căsătoriţi, nici nu s-a pus în discuţie. Familia lui m-a primit bine. Eu centram eu dădeam cu capul. Eu făceam cumpărături, tot ce înseamnă bani. El punea banii la ciorap.", declara în urmă cu ceva timp Nicoleta Guță despre despărțirea de fostul ei iubit.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro