Nicoleta Luciu, din nou la estetician! S-a filmat în timp ce i se făceau injecţii în faţă

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu, din nou la estetician! S-a filmat în timp ce i se făceau injecţii în faţă © Captură video

Nicoleta Luciu face ce face şi ajunge din nou pe mâinile medicului estetician. Vedeta are mare grijă de ea, aşa că ori de câte ori are ocazia mai face câte un tratament. 

În urmă cu doar câteva minute, Nicoleta Luciu s-a filmat în cabinetul unui medic estetician. Vedetei i s-au făcut câteva injecţii în faţă pentru împrospătarea tenului, tratament pe care ea l-a mai făcut şi în trecut.

Nicoleta Luciu a stat cuminte pe patul din cabinetul medicului şi a aşteptat să termine de injectat pentru a se putea bucura de rezultat.

Recent, Nicoleta Luciu şi-a mărit dinţii

„Eu săptămânal vin în Bucureşti pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinţii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei „s”, dar a trecut, sunt foarte bine. Se pot alungi dinţii în mai multe moduri. În loc de faţete dentare se poate opta pentru faţetare din compozit. Această tehnică nu obligă pacientul să îşi şlefuiască dinţii atât de mult încât să îi distrugă. Nicoleta şi-a făcut cei patru dinţi din faţă, de sus. Cam 2,5 milimetri i-a alungit, iar procedura pentru fiecare dintre ei este 80 de euro, în total a costat cam 400 de euro”, a explicat Nicoleta Luciu, pentru Click.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro