Nicoleta Luciu o ţine dintr-o intervenţie în alta. Vedeta a ajuns iar pe mâna medicului estetician

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu o ţine dintr-o intervenţie în alta. Vedeta a ajuns iar pe mâna medicului estetician © Instagram

Nicoleta Luciu face ce face şi a ajuns iar pe mâinile medicului estetician. Chiar dacă a dispărut din lumina reflectoarelor şi a decis să se dedice în totalitate familiei, Nicoleta Luciu nu renunţă la grija pentru felul în care arată şi vrea să arate bombă de fiecare dată.

Nicoleta Luciu, o nouă intervenţie estetică

De această dată, Nicoleta Luciu a mers iar la medicul estetician, acolo unde şi-a făcut mai multe injecţii în faţă, dar şi în sâni, pentru o remodelare a pielii. Nicoleta Luciu vrea să arate cât mai bine, astfel că are mare grijă de ea. Deşi intervenţia nu a fost deloc una facilă, ba chiar destul de dureroasă am putea spune, Nicoleta Luciu nu s-a sfiit şi a fost foarte curajoasă, pare-se că vorba "fata suferă la frumuseţe" o caracterizează din plin. În plus, Nicoleta Luciu a avut nevoie de mai multe şedinţe pentru ca tratamentul să aibă în final rezultatele dorite.

Nicoleta Luciu, o siluetă de invidiat

Aşa cum spuneam, Nicoleta Luciu a decis să pună punct carierei sale şi să se dedice familiei. Ba chiar a plecat din Bucureşti şi a decis că pe primul loc sunt cei patru copii, dar şi soţul ei, astfel că nimic nu a mai contat. Nicoleta păstrează în continuare legătura cu fanii săi şi chiar dacă nu mai este văzută des la televizor, vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde împărătăşeşte adesea sfaturi, idei şi opinii cu oamenii care o urmăresc.

Unul dintre siubiectele cele mai dezbătute la ea pe pagină este, evident, cel legat de siluetă. La un moment dat, Nicoleta Luciu le-a prezentat fanilor şi o dietă pe bază de salate, pe care a decis să o ţină împreună cu unele dintre urmăritoarele sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro