În urmă cu un an pierduse lupta cu kilogramele. Incredibil! Cum a ajuns să arate acum Nicoleta Luciu

+3 click pentru
galerie

În urmă cu un an pierduse lupta cu kilogramele. Incredibil! Cum a ajuns să arate acum Nicoleta Luciu © Captură

Nicoleta Luciu s-a luptat cu kilogramele ani la rândul. Pentru că meseria îi cerea, Nicoleta Luciu era foarte grijulie cu tot ce mânca. Vedeta urca pe podiumurile de modă, astfel că silueta ei trebuia să fie trasă prin inel.

În timpul primei sarcini, însă, Nicoleta Luciu a luat proporţii incredibile şi ajunsese să fie de nerecunoscut. După ce a adus pe lume un băieţel, vedeta s-a pus serios pe slăbit, iar rezultatele nu au încetat să apară. La cea de-a doua sarcină, Nicoleta Luciu s-a îngrăşat din nou, însă de această dată a luat mai puţine kilograme.

În plus, silueta ei nu a mai fost aceeaşi după ce a decis să spună adio showbizului. Vedeta s-a mutat din Bucureşti şi a decis să se dedice familiei. Ba chiar anul trecut recunoştea că a luat proporţii, mai ales că tot ceea ce face este să se dedice familiei sale, căreia, de altfel, îi şi găteşte.

”Acum m-am machiat puțin ca să nu par atât de obosită, pentru că la ora asta dorm. Am fălcuțe, am gușă. Ne ocupăm de casă, de copii”, spunea Nicoleta Luciu anul trecut.

Iată, însă, că deşi anul trecut Nicoleta Luciu prezenta o silueta care nu-i făcea cinste, lucrurile s-au schimbat acum, iar vedeta arată impecabil. Nicoleta Luciu a postat recent noi imagini cu ea, pe reţelele sociale, iar silueta sa este una perfectă. A adus pe lume patru copii, însă vedeta dă dovadă, încă o dată, că poate fi un exemplu pentru orice femeie. Chiar dacă găteşte familiei, Nicoleta Luciu are grijă ce mănâncă şi cât mănâncă, astfel că rezultatele sunt unele incredibile. A împlinit anul acesta 39 de ani, însă trupul său este impecabil.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro