Nicoleta Nucă, 60.000 de paşi într-o zi! Ce eforturi face vedeta pentru a arăta ca o bombă sexy

Nicoleta Nucă, 60.000 de paşi într-o zi! Ce eforturi face vedeta pentru a arăta ca o bombă sexy © Sursă Instagram

Nicoleta Nucă îşi uimeşte fanii cu fiecare fotografie sexy postată pe reţelele de socializare. De când a debutat în showbiz, corpul cântăreţei a trecut prin diverse transformări, iar astăzi se poate lăuda cu formele sale voluptoase şi frumos conturate, ce încing minţile oricărui bărbat. Poate părea o norocoasă după cât de bine arată, însă artista susţine că metabolismul nu este de partea ei şi trebuie să facă reale eforturi pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Principalul lucru pe care nu trebuie să îl scoată din programul ei este sala. Nicoleta face o mulţime de exerciţii pentru a-şi menţine corpul de invidiat. De asemenea, aceasta îmbină mişcarea cu alimentaţia sănătoasă. Artista face câte 10.000 de paşi pe zi.

„Fac foarte multă sală. De cel puțin trei ori pe săptămână. Plus alimentație corectă. Recunosc că în București nu merg foarte mult pe jos, dar când merg în vacanță recuperez pe deplin. Sunt genul de persoană extrem de activă în vacanțe. Drept urmare, ajung să merg zeci de mii de pași pe zi”, a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

Pasiunea pentru sport a început de când frumoasa brunetă se afla la adolescenţă. De atunci acordă o deosebită atenţie pentru ceea ce mănâncă.

„De la 16 ani fac foarte mult sport și am adoptat un mod de viață sănătos. În principiu, regimul meu alimentar a fost mai mereu hiperproteic și pe bază de fructe și legume, adică proteină animală și vegetală și foarte, foarte puțini carbohidrați”, a povestit artista pentru sursa citată.


facebook whatsapp twitter pinterest