Nicoleta Nucă și-ar fi dorit foarte mult să devină profesoară. Ce a oprit-o pe artistă / FOTO

+2 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă și-ar fi dorit foarte mult să devină profesoară © Arhiva

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai sexi apariții din showbiz, dar și una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta este mereu prezentă la diferite evenimente mondene, dar asta doar atunci când nu are de susținut vreun concert.

Nicoleta Nucă este o femeie extrem de puternică și asumată. Vedeta a demonstrat asta de nenumărate și spune că se simte extrem de bine în pilea ei.

Nucă este una dintre persoanele care a reușit să își urmeze visurile, căci de mică își dorea să fie o artistă, iar acum își trăiește cea mai arzătoare dorință.

Chiar dacă a ajuns unde a visat dintotdeauna, piesele ei fiind mereu în topurile muzicale, dar ajungând extrem de rapid și la sufletele celor care îi ascultă muzica, se pare că Nicoleta Nucă a mai avut de-a lungul timpului o dorință, la care însă a renunțat.

Frumoasa artistă face muzică din plăcere și asta se vede cu ochiul liber, însă tot din plăcere, Nucă voia să devină profesoară de canto. Dar ceva a oprit-o!

Întrebată de fanii de pe Instagram dacă s-a gândit vreodată să practice meseria de profesor de canto, vedeta nu a stat mult pe gânduri și a oferit imediat un răspuns extrem de sincer.

”Da, însă mi-am dat seama că nu mi se potrivește atât de bine, nu aș avea suficientă răbdare”, a fost răspunsul Nicoletei Nucă.

Ei bine, se pare că Nicoleta Nucă nu le poate avea chiar pe toate. Vedetei îi lipsește răbdarea, iar pentru a deveni profesor, aceasta este una dintre calitățile necesare.

Așadar, conștientă de faptul că nu poate deveni un profesor bun din cauza faptului că nu este o fire răbdătoare, Nicoleta Nucă a renunțat la această pasiune, dar nu și la muzică.

Vedeta își vede mai departe de cariera sa muzicală și se bucură din plin de aprecierea fanilor, care nu sunt deloc puțini.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro