Nimeni nu știa! Nicoleta Voica și-a pus silicoane în urmă cu 30 de ani, iar acum a vorbit deschis despre asta: „Deschizi ochii”

+3 click pentru
galerie

Nimeni nu știa! Nicoleta Voica și-a pus silicoane în urmă cu 30 de ani, iar acum a vorbit deschis despre asta: „Deschizi ochii” © Facebook

Ceea ce nu multă lume știa despre Nicoleta Voica este faptul că artista și-a pus silicoane, în urmă cu 30 de ani, în America. Cântăreața și-a dorit să aibă sânii mai mari și fără să stea pe gânduri, a căutat cei mai buni medici pentru a-și putea satisface acest moft. 

În urmă cu 30 de ani, Nicoleta Voica făcea o schimbare uriașă asupra fizicului său. În America, cântăreața de muzică populară a apelat la medicii esteticieni, pentr a-și pune silicoane, din dorința de a arăta mai bine. În urmă cu ceva timp, în presă, Nicoleta Voica a povestit totul despre acest lucru și chiar le-a dat un sfat tinerelor care vor să apeleze la o astfel de intervenție chirurgicală estetică. 

„Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie” a spus Nicoleta Voica, în urmă cu ceva timp, potrivit presei. 

Mai mult, cântăreața de muzică populară le sfătuiește pe femeile care vor să opteze pentru implanturi mamare să caute cu mare atenție un medic bun, pentru a nu avea probleme în urma intervenției chirurgicale. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro