VIDEO / Nicoleta Voicu a fost abandonată la naştere. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda şi-a spus drama, cu lacrimi în ochi, în direct

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu a fost abandonată la naştere. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda şi-a spus drama, cu lacrimi în ochi, în direct © captură video

Toată lumea o ştie pe Nicoleta Voicu, însă nimeni nu ştie prin ce dramă trece artista, încă din copilărie. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a fost abandonată la naştere şi acum, după atâţia ani, încă speră ca va reuşi cândva să stea faţă în faţă măcar cu unul dintre părinţii biologici. Să vadă cu cine seamănă, să vadă de unde se trage şi ce poveste ascunde adevărata ei familie. Nicoleta Voicu şi-a spus durerea cu lacrimi în ochi, în platoul Star Matinal. 

Este o femeie în toată regula, are o carieră de succes, dar în suflet cunoaşte durerea mai mult decât şi-ar fi dorit vreodată. Nicoleta Voicu a crescut şi trăieşte în continuare cu părinţii naturali în suflet, deşi nu i-a cunoscut niciodată. 

"Încep prin a spune că, copiii abandonaţi se nasc şi trăiesc cu părinţii naturali îngropaţi în suflet, atât timp cât nu ştiu unii de ceilalţi. Am fost abandonată la naştere, la vârsta de 1 an şi 8 luni am fost adoptată de doi părinţi minunaţi care îşi doreau copii (...) Eu m-am desprins din acel grup (n.r. din orfelinat) şi m-am dus în braţele viitorului tată. A doua oară s-a întâmplat la fel.", a mărturisit Nicoleta Voicu. 

La 1 an şi opt luni a fost adoptată, iar părinţii nu i-au spus adevărul. În clasa a patra, lumea Nicoletei Voicu parcă s-a prăbuşit. În timpul unei discuţii mai aprinse cu o colegă de clasă, aceasta i-a spus ce avea să o marcheze pentru toată viaţa: cei care o creşteau nu erau părinţii ei biologici. 

"Eram în clasa a patra şi dintr-o răzbunare copilărească, o colegă mi-a spus să stau liniştită că părinţii mei nu sunt părinţii naturali. În ziua aceea a fost un şoc. Am crezut şi n-am crezut. N-am ştiut că procesez informaţii. În momentul acela s-a aprins un beculeţ în mintea mea. Am încercat să studiez comportamentul mamei. Informaţia a mai venit din partea unei mătuşi. Am fost un copil maturizat înainte de termen", a precizat artista. 

După ani de zile pline de întrebări, în clasa a zecea şi-a luat inima în dinţi şi a hotărât să-şi întrebe mama adoptivă care este adevărul. A aflat, iar de atunci se gândeşte continuu la mama naturală, la familia care a abandonat-o.

"În clasa a zecea am îndrăznit că o întreb pe mama. Eram în bucătărie, se făceau pregătirile de Crăciun. Am aflat că nu voiau să ştiu adevărul, din teama de a mă pierde. Am simţit-o uşor speriată de discuţie şi mi-a spus că mama m-a abandonat la naştere şi că nimeni nu ştia la vremea aceea nimic despre ea. M-a preluat un orfelinat din Galaţi", a mai adăugat fosta iubită a lui Gheorghe Turda.

"Vreau să punctez faptul că există două zile în an, una mai dureroasă ca alta. Ziua de nume şi ziua de naştere. Ziua de naştere mereu m-a trimis cu gândul la părinţii mei naturali. Ziua de naştere nu ţi-o poate umple nimeni cu o valoare materiale. Singurul sentiment este acela de iubire, pe care şi-l doreşte un copil abandonat. Până în momentul de faţă, nu a existat persoana care să înţeleagă asta", a precizat Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro