La aşa ceva nu te-ai fi aşteptat! Câţi bani a câştigat Nicoleta Voicu din apariţiile TV

+3 click pentru
galerie

La aşa ceva nu te-ai fi aşteptat! Câţi bani a câştigat Nicoleta Voicu din apariţiile TV © Facebook

S-a spus despre ea că "s-a umplut de bani", dar adevărul este altul! Nicoleta Voicu a dezvăluit, spre surprinderea tuturor, ce sumă a câştigat din apariţiile la tv, în perioada ianuarie - decembrie 2018. Cu siguranţă nu te aştepţi la asta!

Când un artist apare des pe micile ecrane, răutăcioşii încep imediat să vorbească şi se gândesc că aceste apariţii se simt şi în buzunare! Însă, în cazul Nicoletei Voicu, nu se pune problema de aşa ceva. 

În perioada ianuarie - decembrie 2018, din apariţiile televizate, potrivit celor spuse chiar de ea, Nicoleta Voicu a câştigat 168 de lei.

"Am lăsat lumea să vorbească. S-au spus multe, și se vor mai spune... În urma declarațiilor făcute cu aparițiile tv pe 2018, ianuarie - decembrie 2018, singura retributie este de 168 lei, unasutasaizeci și opt lei. Da, este singurul venit scriptic pe anul 2018. Asta așa, să nu se mai spună că "m-am umplut de bani de la televizor" . Redau ad litteram cuvintele cu care am fost împroscată pe nedrept. Și încă îmi iubesc profesia și o fac cu aceeași dăruire. 🎼🎤🎙", a anunţat Nicoleta Voicu pe reţelele de socializare.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro