Nicoleta Voicu le cere ajutorul fanilor, după ce a văzut mai multe poze deocheate cu David Puşcaş. "Să nu dăm cu piatra, e un copil abandonat"

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu le cere ajutorul fanilor, după ce a văzut mai multe poze deocheate cu David Puşcaş. "Să nu dăm cu piatra, e un copil abandonat" © Facebook / Instagram

Nicoleta Voicu a tras un semnal de alarmă pe reţelele sociale şi şi-a rugat prietenii virtuali să nu-l judece pe David Puşcaş, după ce acesta a postat mai multe imagini deocheate cu el pe reţelele sociale.

David Puşcaş este un tânăr ceva mai rebel şi nonconformist. Un spirit liber, David Puşcaş este îndreptat spre artă, însă nu mulţi privesc lucrurile în acest fel. David Puşcaş are obiceiul să posteze în mediul online imagini ceva mai... altfel, să le spunem, iar mulţi internauţi tind să judece felul în care acţionează fiul Luminiţei Anghel. Tocmai de aceea, Nicoleta Voicu trage un semnal de alarmă.

Într-un mesaj pe Facebook, artista a ţinut să le transmită tuturor prietenilor săi să nu-l judece pe David Puşcaş. Nicoleta Voicu este de părere că David este un copil bun, însă situaţia în cazul lui a scăpat de sub control, iar acest lucru nu trebuie judecat. Din contră, artista spune că oamenii ar trebui să fie empatici cu David şi să-l înţeleagă. De asemenea, Nicoleta Voicu are speranţa că acest comportament este doar ceva ce ţine de vârstă şi că în viitor tânărul ar putea să se schimbe.

"Să nu dăm cu piatra, mai bine să vedem ce putem face pentru el. E copil abandonat. Mulți, cu siguranță, etichetează, pun amprente. Eu am încredere in voința lui, dar singur nu se poate salva. Are nevoie de ajutor! Toți avem copii, suntem părinți și am suferit pentru greșelile copiilor noștri sau, poate, la rândul nostru am făcut greșeli. Haideți să ajutăm", a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

David Puşcaş vrea să-i calce mamei sale pe urme

O bună bucată de vreme, David Puşcaş a lucrat ca şi hair stylist. După ceva timp, şi-a dat seama că nu acesta este drumul său şi şi-a dat demisia pentru a se dedica muzicii şi dansului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro