Nicoleta Voicu nu mai dă nicio şansă relaţiei cu Gheorghe Turda: "Nu are sens"

Nicoleta Voicu nu mai dă nicio şansă relaţiei cu Gheorghe Turda: "Nu are sens" © Facebook

Nicoleta Voicu are de gând să nu mai dea nicio şansă relaţiei cu Gheorghe Turda. Şi-a dat seama că nu are rost să continue în acelaşi fel de acum înainte şi e mai bine să îşi vadă fiecare de viaţa lui. 

Vestea radicală dată de Nicoleta Voicu vine la scurt timp după ce tot ea a dezvăluit că nu i-a oferit lui Gheorghe Turda cadou de ziua lui ceea ce el a spus. Cântăreţul a declarat că a primit o bosertă de firmă din partea ei. În realitate, artista i-a oferit lui Gheorghe Turda un buchet de flori, iar urarea ei a fost printre ultimele.

"Dacă viaţa ne scoate de prea multe ori la tablă şi ieşim cu lecţia neînvăţată vom rămâne astăzi corigenţi, mâine la fel şi pe urmă repetenţi. Nu are sens să continuăm şi să repetam la infinit", a spus Nicoleta Voicu în direct la Star Matinal. 

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, certaţi definitiv

„Acesta a fost cadoul meu. Nu sunt de firmă, ca borseta despre care a vorbit, dar nu există ca și cadou din partea mea. Din puținul pe care-l mai am, am rupt o sumă modică pentru el dar destul de importanta pentru mine, și mult suflet, pentru acel aranjament de flori.

Nu am fost prima care i-a urat "la mulți ani!", ci ultima, pe la orele 21.00. Am ales să-l las cu lumea lume, știind cât de importantă este pentru el lumea și nu Nicol.

Totul a fost un răspuns la dorința lui de a ne împăca, exprimată public. Pentru domnul Turda totul trebuie să fie de firmă și pompos, asta exprimă valoarea omului și se ridică la nivelul lui, raportat la câștigurile sale, nu la suflet Altfel ar fi punctat frumusețea gestului și al mesajului de pe spatele plicului de flori. Am certitudinea că nu stie ce i-am scris. Suntem nu supărați puțin, suntem certați definitiv.

Gheorghe Turda este un om cocoșat de problemele altora, nu are timp pentru iubire. Sa rezolve problemele LUMII și să-și vadă de drum, că eu una am drumul meu.

Toate declarațiile lui sunt date așa încât el să rămână mereu în picioare. Adevărul nu prezintă importanță.

Încă primește sfaturi de la "persoane de bine" care întrec Oracolul din Delphi și de care m-am săturat la refuz. Ca final de mesaj: când Gheorghe Turda nu va mai avea niciun ban, atunci nu-l va mai căuta nimeni. Va avea timp pentru iubire. Atunci va fi și timpul nostru”, a explicat Nicoleta Voicu, pentru Spynews.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro