Nicu Paleru a dezvăluit cel mai dureros secret la "Acces Direct". S-a apucat de băutură şi a fost în depresie. "Am pierdut tot" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Nicu Paleru a dezvăluit cel mai dureros secret la "Acces Direct". S-a apucat de băutură şi a fost în depresie. "Am pierdut tot" / VIDEO © Captură

Nicu Paleru a făcut dezvăluiri care aruncă în aer showbiz-ul! Extrem de discret atunci când vine vorba de viaţa personală, celebrul artist a făcut, de această dată, o excepţie. Acum spune că se simte un om împlinit, însă nu a fost aşa dintotdeauna. Nicu Paleru a recunoscut că, la un moment dat, a căzut în păcatul băuturii, ba chiar a fost în depresie, după ce şi-a pierdut casa şi... familia. Dar cum a reuşit să renască din propria cenuşă, a povestit chiar el la Acces Direct.

Nicu Paleru este unul dintre cei mai în vogă artişti de la noi. Iubit şi aporeciat de fani, Nicu Paleru se poate considera un om binecuvântat. Acum este foarte bine şi se bucură de viaţă alături de familia sa, însă lucrurile nu au stat aşa dintotdeauna.

Nicu Paleru a povestit la Acces Direct că în urmă cu câţiva ani a trecut prin cea mai mare durere a vieţii lui. Artistul a pierdut atunci mulţi bani, a rămas fără casă şi fără familie, după divorţul de soţie, şi s-a afundat în băutură. Atunci a fost momentul în care Nicu Paleru a decis să se lase în mâinile Lui Dumnezeu. Şi bine a făcut, pentru că Divinitatea i-a scos-o în cale pe femeia care l-a învăţat că trebuie să aibă în continuare încredere în iubire.

"Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea într-un turneu în America", a spus Nicu Paleru. 

Nicu Paleru a cunoscut-o pe soţia sa în timpul unui turneu din America. Aceasta era studentă, dar a decis să renunţe la tot pentru bărbaul de care s-a îndrăgostit. Totul a pornit foarte repede între ei, s-au căsătorit la câteva luni de când s-au cunoscut, iar apoi au devenit părinţi. În prezent se bucură de căminul pe care l-au construit, alături de fetiţa lor.

"A fost o întâlnire pe fondul unei depresii a mea şi a ei. Ea este mai mică cu 11 ani decât mine. În februaruie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată. Pentru mine a fost o minune", a spus Nicu Paleru la "Acces Direct".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro