Niculina Stoican, drama care a îngenuncheat-o de durere. "Viața noastră a fost întreruptă"

Niculina Stoican, drama care a îngenuncheat-o de durere. "Viața noastră a fost întreruptă" © Arhiva

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi, iar melodiile ei sunt fredonate zilnic de oameni care îi apreciază munca. Este mereu cu zâmbetul pe buze și are o atitudine pozitivă, însă viața nu a ferit-o de probleme.

Acum ceva timp, Niculina Stoican a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viața ei, în cadrul emisunii Dincolo de aparențe de la Antena Stars. Intepreta de muzică populară a mărturistit cum a reușit să treacă peste drama care i-a lovit familia și despre anii în care a fost nevoită să trăiască fără soțul ei.

Soțul a ajuns la închisoare

Totodată, Niculina Stoican spune că a trebuit să ia viața de la capăt, atunci când soțul ei a ajuns în spatele gratiilor. Artista de muzică populară a trecut prin momente foarte dificile, stări depresive și au fost clipe când abia mai putea să îndure problemele zilnice. Cel mai frumos moment a fost atunci când soțul ei s-a întors în sânul familiei, iar atunci au avut șansa unui nou început, împreună, mai uniți decât niciodată. 

”Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro