Gest superb făcut de fetiţele celebrei Nikita. Micuţele au dat o adevărată lecţie de omenie. "Mi-e milă de ei"

+5 click pentru
galerie

Gest superb făcut de fetiţele celebrei Nikita. Micuţele au dat o adevărată lecţie de omenie. "Mi-e milă de ei" © Arhivă personală Nikita

Mihaela Ispas, cunoscută drept Nikita, fata rea de cartier, s-a schimbat radical. A început o nouă viaţă, a devenit mamă şi se bucură de o familie superbă. Vedeta s-a mutat în străinătate, iar totul pare că îi merge din plin.

Nikita şi-a educat fetiţele cum nu se poate mai bine

Nikita nu a avut o viaţă uşoară, tocmai de aceea a ţinut să le ofere fetiţelor sale tot ce a avut mai bun. Iar dincolo de lucrurile materiale pe care le oferă micuţelor sale, Nikita le-a întipărit şi o educaţie pe măsură. Nikita vrea ca fetiţele ei să fie oameni buni în societate şi de aceea le-a învăţat să-şi ajute aproapele care se află la nevoie.

Nikita s-a mutat în străinătate şi ştie că nu este uşor să te descurci printre străini, astfel că îi ajută atât cât poate şi pe românii nevoiaşi pe care îi întâlneşte pe stradă. În cartierul în care Nikita şi familia ei locuiesc se află şi mai mulţi români necăjiţi, astfel că micuţele ei îi ajută pe aceştia aşa cum pot.

Nikita a declarat în exclusivitate pentru Spynews că fetiţele ei le dau bani românilor săraci, care îşi duc veacul în zonă. Nikita ne-a spus că Dumnezeu i-a fost mereu alături, astfel că drept mulţumire vrea şi ea, la rândul ei, să-i ajute pe oamenii care se află în necesitate.

Nikita şi-a educat fetiţele cum a ştiut ea mai bine, astfel că micuţeleascultă mereu sfatul mamei lor şi le oferă tot ce au ele mai bun românilor care le cer ajutorul.

"Când îmi văd copiii, îl văd pe Dumnezeu. Mi-e milă de ei. Le dau haine noi, mâncare, bani. Ne iubesc mult. Le dăm că sunt amărâţi. Să se bucure şi ei, să nu mai sufere. Şi pe mine m-a ajutat Dumnezeu foarte mult. Ajut şi eu că aşa este bine", a spus Nikita pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro