Gata, s-a cuminţit. Ce familie frumoasă are Nikita! Fetiţele ei sunt superbe

+8 click pentru
galerie

Nikita, fata rea de cartier, aşa cum a fost numită, are o familie superbă. Chiar dacă atunci când era în vogă, în România, puţini ar fi crezut că se va "cuminţi", ei bine, iată că lucrurile au luat o turnură cum nu se poate mai frumoasă pentru Nikita.

Nikita trăieşe de mulţi ani în străinătate

După o viaţă agitată pe care a avut-o aici, Nikita a decis să plece peste hotare. Acolo şi-a refăcut viaţa şi chiar a devenit mamă. Nikita are două fetiţe superbe, care îi fac zilele mai frumoase. Nikita este o mamă împlinită şi tot ceea ce face este cu gândul la micuţele sale. Fetiţele sunt extrem de frumoase, cuminţi, iar părinţii lor au toate motivele să fie mândri de ele.

Nikita este foarte activă pe reţelele sociale, astfel că împărtăşeşte adesea imagini cu micuţele sale, totul spre bucuria prietenilor virtuali care vor să ştie mereu ce se întâmplă cu ea.

Nikita, probleme grave de sănătate

Chiar dacă viaţa Nikitei este una foarte fericită şi armonioasă alături de familia sa, aceasta a trecut şi prin momente ceva mai grele. În urmă cu câteva săptămâni, Nikita a făcut infarct, aceasta fiind salvată cu mare şansă în ultima clipă.

Nikita este în afara oricărui pericol

Chiar dacă a trecut prin clipe grele, aşa cum chiar ea şi-a anunţat prietenii, acum Nikita este bine. Blondina a trecut peste pragul critic, iar medicii i-au dat veşti bune, astfel că s-a putut întoarce în sânul familiei. În plus, Nikita a fost încurajată de fani şi prieteni, aceştia transmiţându-i gândurile lor bune.

"Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro