Celebra Nikita, fata rea de cartier, a făcut infarct. În ce stare se află

+3 click pentru
galerie

Celebra Nikita, fata rea de cartier, a făcut infarct. În ce stare se află © Foto: Facebook

Celebra Nikita, fata rea de cartier, aşa cum a fost numită, a trecut prin clipe grele. Blondina a fost la un pas de moarte şi doar o minune a salvat-o. 

Nikita a făcut infarct

Celebra fată rea din showbiz le-a transmis fanilor pe reţelele sociale că i s-a făcut rău, iar timp de trei ore a fost inconştientă. Din fericire, la faţa locului au ajuns imediat ambulanţa şi poliţia, astfel că Nikita a fost dusă la spital. De asemenea, Nikita a susţinut într-un mesaj postat pe contul său de Facebook că a făcut infarct.

Nikita este în afara oricărui pericol

Chiar dacă a trecut prin clipe grele, aşa cum chiar ea şi-a anunţat prietenii, acum Nikita este bine. Blondina a trecut peste pragul critic, iar medicii i-au dat veşti bune, astfel că s-a putut întoarce în sânul familiei. În plus, Nikita a fost încurajată de fani şi prieteni, aceştia transmiţându-i gândurile lor bune.

"Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook.

Cine este celebra Nikita

Nikita, pe numele adevărat Mihaela Nicoleta Ispas, s-a mutat de câţiva ani în Spania, la Malaga, şi are două fetiţe. Cu puţin timp înainte de a pleca din România, Nikita a fost implicată într-un scandal de proporţii. Ea a fost acuzată, în direct, la emisiunea "Un Show Păcătos", că a încercat să plaseze o vedetă unui bărbat care era dispus să plătească 1.000 de euro pentru o noapte de amor. Era vorba despre Eva Kent, pe care Nikita încerca să o scoată la "produs", întreaga scenă fiind filmată cu o cameră ascunsă, la vremea respectivă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro