Rugăciunea a salvat-o pe Nikita de la moarte. "Această icoană mi-a purtat noroc"

+4 click pentru
galerie

Rugăciunea a salvat-o pe Nikita de la moarte. "Această icoană mi-a purtat noroc" © Foto: Facebook

Nikita a trecut prin clipe dificile din cauza problemelor de sănătate. Fata rea de cartier, aşa cum a fost numită, a făcut infarct, iar fanii săi, oamenii care îi erau alături atunci când ea încă era în ţară, s-au speriat la auzul veştilor. Din fericire, însă, acum totul este bine, iar Nikita şi-a revenit.

Nikita, salvată de puterea rugăciunii

La puţin timp după ce şi-a anunţat prietenii virtuali că a făcut infarct, tot Nikita a fost cea care le-a transmis acestora că totul este foarte bine şi că s-a recuperat datorită rugăciunii. Nikita a transmis într-un mesaj pe Facebook că poartă mereu la ea o icoană a Sfântului Părinte Arsenie Boca, iar faptul că i s-a rugat părintelui a ajutat-o să trăiască.

"Această icoană mi-a purtat noroc, pe care o port mereu în geantă la mine. Părintele Arsenie Boca face minuni în rugăciunile rostite. Nu încetaţi să vă rugaţi. Dumnezeu să vă binecuvânateze pe fiecare în parte, copii, familie şi tot ce iubiţi dumneavoastră. Amin", este mesajul postat de Nikita pe Facebook.

Nikita a stat inconştientă timp de trei ore

Nikita a povestit pe Facebook că nu a ştiut de ea trei ore şi că puterea rugăciunii şi intervenţia medicilor la timp a făcut ca ea să fie astăzi printre noi. Nikita este o femeie puternică şi, astfel, a dovedit încă o dată că nimic nu o doboară.

"Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore", a scris Nikita pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro