Ce făcea Noemi, în timp ce Mihai Mitoşeru anunţa divorţul de ea. Blondina ştie cum să-şi mascheze tristeţea

+4 click pentru
galerie

Ce făcea Noemi, în timp ce Mihai Mitoşeru anunţa divorţul de ea. Blondina ştie cum să-şi mascheze tristeţea © Facebook

Mihai Mitoşeru şi Noemi s-au despărţit, după o relaţie de 13 ani. Cei doi s-au separat de trei luni, iar săpămână viitoare urmează să meargă la notar, acolo unde vor semna actele de divorţ. Cel care a făcut anunţul a fost chiar Mihai Mitoşeru.

Noemi se află în vacanţă, în Franţa

În tot acest timp, Noemi, încă soţia lui, este în vacanţă, tocmai în Franţa. Noemi se află alături de sora ei, Luana, şi de fetiţa acesteia. Pentru că în ultima perioadă s-a consumat foarte mult, Noemi a decis să dedice timp doar pentru ea, departe de agitaţia din România. Astfel, şi-a luat sora, nepoata şi au plecat în Franţa, acolo unde se distrează pe cinste.

Noemi pare foarte fericită în imaginile pe care le postează pe Facebook, dar, cu siguranţă, ştie foarte bine să-şi ascundă tristeţea. În tot acest timmp, în ţară, reacţiile după anunţul despărţirii dintre cei doi nu contenesc să apară.

Cea mai afectată, fără doar şi poate, este Camelia Mitoşeru, soacra lui Noemi, care o iubeşte pe aceasta ca pe propria fiică. Camelia Mitoşeru a tot sperat că fiul ei se va împăca cu soţia, dar în cele din urmă, drumurile lor par a se despărţi definitiv.

"Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva.  El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs", a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro