Să vezi și să nu crezi! Cu ce notă a terminat Alex Velea liceul

+3 click pentru
galerie

Să vezi și să nu crezi! Cu ce notă a terminat Alex Velea liceul © Instagram

Și-a făcut o imagine de băiat dur, de cartier, dar Alex Velea are cu ce să se laude și la „mansardă”! Artistul se numără printre vedetele care au fost elevi muncitori pe vremea când erau la școală.

Alex Velea a reușit să termine liceul cu o medie la care mulți doar visează! Mai exact, o medie de 9,80. Pe urmă, artistul a mers la facultate, unde a studiat electromagnetica.

De fapt, Alex Velea a fost un elev atât de bun încât, la un moment dat, a primit și o bursă în Franța! Însă, cântărețul a ales să rămână, până la urmă, în țară, pentru a-li construi cariera muzicală.

Antonia, deranjată de criticile primite

Există foarte multă "hatereală" îndreptată către Antonia şi tatăl celor doi băieţi ai săi, cântăreţul Alex Velea. Cele mai multe reacţii negative provin din partea unor persoane care simt nevoia să-şi bage nasul în "patul conjugal" al unor persoane care se iubesc. Să fie vorba de invidie la mijloc?

"Mă deranjează când lumea nu mă înţelege, dar îşi dă cu părerea. Mă supără când lumea vorbeşte despre familia mea, despre treburile mele personale. Poate am şi eu păreri despre alţii, dar nu îmi permit să le dau pentru a face rău. Părinţii m-au învăţat să nu mă bag în vieţile altora, dacă nu cunosc toate datele. Lumea spune că nu ştiu să accept critica, însă nu este ca şi cum ai da un sfat sau ceva asemănător. Am ajuns să cred că sunt doar răutăţi gratuite", a spus Antonia, la "Răi, da buni".

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro