Nouă despărțire în showbiz? Cristian Daminuță și soția s-au separat la scurt timp după ce au devenit părinți. Semnele care îi dau de gol!

+3 click pentru
galerie

Nouă despărțire în showbiz? Cristian Daminuță și soția s-au separat la scurt timp după ce au devenit părinți. Semnele care îi dau de gol! © arhiva

La doar câteva luni de când au devenit părinți, se pare că lucrurile nu mai stau bine între Cristian Daminuță și soția sa. Pe paginile lor de socializare au apărut mai multe semne care ne duc cu gândul la o despărțire.

Pozau într-unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au fost foarte nerăbdători să-și strângă copilul la piept. Cel mic s-a născut în urmă cu doar câteva luni, dar se pare că lucrurile nu mai stau deloc bine între Cristian Daminuță și soția sa

Pe paginile lor de socializare apar mai multe semne care parca ascund o poveste de dragoste ce a luat sfârșit. 

Toate imaginile cu cei doi împreună au fost șterse de pe Instagram, atât de la Cristian, cât și de la soția sa. Mai mult de atât, mama copilul său chiar și-a schimbat numele de pe contul de socializare, iar acum nu se mai numește Daminuță. 

Încă un semn ce dă de gol desprțirea acestora este reprezentat de faptul că Mădălina, soția lui nu îl mai urmărește pe fotbalist pe pagina sa de socializare, dar el încă o are pe ea în lista sa de persoane pe care le urmărește. 

Până în acest moment niciunul nu a declarat nimic în acest sens, însă așteptăm să aflăm care este, de fapt, situația dintre cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro