Nouă despărțire în showbiz! Ramona Olaru și Cuza nu mai formează un cuplu

+3 click pentru
galerie

Nouă despărțire în showbiz! Ramona Olaru și Adrian Popescu nu mai formează un cuplu © arhiva

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și Adrian Popescu (Cuza) nu mai formează un cuplu! Anunțul a fost făcut de blondină pe pagina sa de socializare.

După ce a trecut printr-un mariaj eșuat, Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a găsit din nou fericirea în brațele unui tânăr chipeș Adrian Popescu, cunoscut pentru publicul larg drept Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi pozau ca un cuplu fericit, însă acum au anunțat bomba.

Aceștia s-au despărțit, iar informația vine chiar din partea Ramonei care întrebată de un fan pe contul de socializare de ce tânărul nu mai apare deloc în videoclipurile cu ea, asistenta a fost sinceră și a venit imediat cu răspunsul: ”Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”.

Ce-i drept, pe contul de socializare al Ramonei Olaru nu mai sunt imagini publicate cu ei împreună, iar mai mult de atât, aceasta nu-l mai urmărește pe cântăreț.

Cuza o urmărește în continuare pe contul de socializare pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și chiar mai sunt imagini cu ei doi postate pe pagina sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro