Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, s-a apucat de afaceri! Ce decizie incredibilă a luat actriţa

Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie, s-a apucat de afaceri! Ce decizie incredibilă a luat actriţa © Sursă Instagram

Nouriei Nouri îi merge din ce în ce mai bine! Frumoasa brunetă este la fel de împlinită atât pe plan sentimental, cât şi pe cel profesional. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, este în culmea fericirii, deoarece s-a îndrăgostit din nou, iar recent a făcut dezvăluiri despre nunta  care speră că va avea loc curând. Nici de partea cealaltă lucrurile nu stau mai rău, deoarece vedeta şi-a deschis o afacere.

Nouria Nouri a hotărât recent să îşi deschidă o afacere ce are legătură cu profesia ei. Vedeta, absolventă a Facultăţii de Teatru a UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, şi-a inaugurat recent o şcoală de teatru pentru copii. Prin intermediul acesteia, artista, care îi îndrăgeşte enorm pe cei mici, îi va putea îndruma pe aceştia în drumul lor spre cariera de actor. Nouria le va dezvălui secretele din spatele cortinei copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

“Înainte de a deveni actriţă, am absolvit Liceul Pedagogic, 5 ani de studii de pedagogie, psihologia copilului şi metodica predării. Faptul că acum am deschis această şcoală de teatru pentru copii îmi aduce enorma satisfacţie de a îmbina cele două profesii ale mele: cea de pedagog şi cea de actor. Nu e suficient să fii un actor bun ca să poţi împărtăşi din tainele meseriei tale copiilor, ci e important să fii un pedagog bun”, a mărturisit Nouria, potrivit Click!.

Nouria Nouri şi Daniel Iordăchioaie au divorţat în anul 2013, după o căsnicie de 14 ani. Din aceasta au rezultat doi copii: Salma, de 9 ani şi Darius, în vârsă de 19 ani.


facebook whatsapp twitter pinterest